Alkoholförstärkta känslor

När allting känns fem gånger värre.
När man längtar mer än vad man trodde var möjligt.
När verkligheten än en gång slår en på käften, men hårdare än någonsin.
När man känner sig som 13 år gammal igen.
När man längtar efter en trygg famn men samtidigt bara önskar att man kunde ta sig därifrån.
När man tänker "bara jag överlever det här kommer allt bli bra" men egentligen vet att man inte har kommit någon vart oavsett.
När man går till badrummet för att borsta tänderna men hamnar handlingsförlamad på badkarskanten.
När man skriver i sin blogg om hur man faktiskt känner.
När man känner att man måste ut för att kunna andas.
När man önskar att man bara hade skrubbsår på knäna att tänka på.

Torsdagen före Fredagen med stort F

Imorgon smäller det; första utgången med klassen. Bowling och sen drar vi vidare på äventyr, ska bli så roligt!

Idag har vi haft en temadag om Israel - Palestina konflikten, i och med vad som händer i Gaza just nu. Det var en man som höll ett riktigt bra föredrag om hans arbete på Västbanken. Jag känner mig lite klokare efter den här dagen. Det är sjukt det som händer, förstår inte hur man kan utsätta människor för det de får utstå i Gaza. Ingenting kommer in i Gaza, och ingen kommer ut därifrån. Förstår inte hur de tänker! Hur tror Israel att resten av världen kommer tänka efter detta? Människorna i Gaza har knappt mat, de badar i blod och Israel fortsätter bomba. Får hoppas att Obama sätter press på Israel nu, så att det blir ett slut på deras helvete. Det är så att jag har lust att åka till Israel och försöka prata vett med nån där. Hur svårt är det att förstå?
Det kanske är det man ska göra den närmsta framtiden; utbilda sig till sjuksköterska och göra en insats på en utsatt plats i världen.

Nu ska jag i alla fall läsa lite mer om HIV inför den stora uppsatsskrivningen. För imorgon är det fest !

Jag vann 3 miljoner !

Eller inte. Men Jossan och jag gjorde ett tappert försök med våra 5 bingolotter. Vinst eller inte, det var en väldigt mysig kväll med kinamat och godis. Vi ska skicka in våra lotter till typ andra chansen och se om Lotta Engberg ringer oss nästa söndag och säger: Du ska till Maldiverna! Varpå jag svarar: Va!? Postade jag två bingolotter för 40kr/st + porto för 5,50kr/st bara för att få åka till Maldiverna!? Var är mina miljoner!?

Känner mig i princip frisk nu i alla fall, lite slem i luftvägarna kvar men det är nog upphostat snart.
Idag har jag städat hela lägenheten, riktigt skönt. Så i morgon finns inga ursäkter, ska plugga hela dagen. Upp med tuppen, på med kaffet. Eller fan, jag har ingen mjölk... Får ta en promenix till macken (eller tappen som Louise säger) det första jag gör. Man kan inte plugga utan kaffe - och man kan inte dricka kaffe utan mjölk.

Tänkte försöka ta tag i tränandet också. Skulle vilja vara så hurtig att jag ger mig ut och springer en mil varje dag. Någon av mina grannar har fått min hosta hör jag. Låter som att hon ska kräkas. Kul med lyhörda lägenheter.

Nej, det är mycket som ska pluggas i morgon, bäst att sova. Klart slut.

Faaantastiskt !

Mmm, jag är så lycklig. Jag är inte alls sjuk, har inte en våldsam hosta och jag är definitivt inte bitter över det!

Nu är det Law & Order - Special victims unit

Jag har tvingat iväg mig själv till skolan hela veckan trots att jag är sjuk, och nu är det bara matte i morgon sen är det helg! Jag är ledig på måndag också, riktigt skönt.

Snart ska jag ta sista promenixen med Britt. Sen typ glo på tv tills jag somnar och ska upp igen och lära mig att derivera. Matte C is the shit!

Hej här kommer segertåget !

Vi tar det väl från början. I fredags fick jag hemlängtan och efter en del velande köpte jag en tågbiljett, och vips så var jag i Örebro. Käkade lite med familjen och sen var det party för hela slanten. Bo kom och hämtade mig i Lollos vrålåk och efter en del pillande på våra respektive utseenden drog Jag Lollo Bo och Sofie in till stan. Himla trevligt att umgås med Sofie!
Björnstugan blev det.  Efter en liten stund kom Milla och hennes gäng och det blev nästan bråk för de kaxade som fan men jag gick emellan och visade musklerna så det löste sig. Sen var det lajbans! Röj på dansgolvet, och en lång kö till jackorna på vägen ut och en vakt som inte fått ligga på länge.
Och som alltid blev det efterfest. Bo bjöd in Backstreet Boys och de grabbarna är festliga dom! Vi kollade på ett par filmer men jag har bara minnen från den första, för jag typ halvsov eller bara blundade under den andra. Vaknade rätt tidigt och tyckte att det inte var så stor idé att försöka fortsätta sova. Så jag sa åt Jove att komma ut och liva upp det hela, hon drog med sig Elly och Stefan. Efter en sväng om i bilarna fick jag skjuts hem och det var bara att ta en dusch, äta lite och sen ge sig ut på bowlingrunda med mina bröder. De slaktade mig. Men jag tänker skylla på att jag hade mina linser i som jag ser dubbelt av och jag var bakfull och jag hade inte sovit många timmar.
Efter bowlingen fick jag order om av min lillebror att vi skulle till Shell och köpa en bulle, självklart bruschaan!

Lite senare, men ny energi efter att ha bowlat tog jag mig hem till Jove där Lollo befann sig, men Jove hade lite planer, och de planerna ville inte jag och Lollo delta i så vi lämnade Jove i fred och drog till Lollo istället. Milla kom dit och vi åkte för att väcka Bo. Därefter blev det tankning på Statoil och en liten stund senare satt vi hemma hos David. Mycket trevligt! Lite tv-spel, lite glidvurpor, Maxmat, sparkar på dörrkarmar och en Sara som spelade Maskinen - Segertåget alldeles för många gånger, kan man begära mer?

Idag då; Elly väckte mig vid 11, jag bad att få sova en liten stund så Jove väckte mig igen 13:15, bara att slänga på sig kläder och dra iväg på avskedskalas. Väl hemma hos mamma och pappa igen blev det julgransplundring och 17:10 gick mitt tåg hem till Göteborg. Jag har aldrig varit med om att ha hunnit göra så mycket på en enda helg, men jag skulle fan kunna gå med på att bara äta levergryta resten av mitt liv om jag fick ha det så kul varje helg som jag har när jag åker till Örebro!

Blir nästan lite snyftig när jag tänker på hur jävla bra vänner jag har!


Kalas

Så öppna ögonen, du kan vara min Studmuffin, Lickylollipop, Lovetiger, Honeypie!  - Tyngsta låten!

Cicci a.k.a Bob, ringde mig vid 11 och tyckte att jag hade sovit på tok för länge, för hon var sjukt kaffesugen. Så det var bara att hoppa upp, slänga i sig en macka och dra in till stan. Vi drack kaffe och snackade skit som vanligt. Bland annat om min löjligt skotträdda hund som knappt vill pissa ute längre och Bob tyckte att vi skulle styra färden hem till henne, för på landet smäller de inte smällare längre. Därmed tog vi vårt pick och pack, satte oss på femman hem till mig, hämtade Britt och satte oss i bilen. Första stoppet blev OKQ8 och efter att ha inhandlat varsin Redbull körde vi ut till henne, rastade alla hundar, pratade med fåren, drack té och lyssnade på musik, bra mysigt. Bob och hennes granne hade även julgransplundring. Självklart blev det lite hundfight senare, men det  hör liksom till och ingen blödde och det är ju huvudsaken.
När jag skulle hem sen hade det började snöa galet mycket, såg inte ett skit, men det löste sig när jag kom närmare Göteborg, staden som alltid är fisljummet blöt, och inte på ett bra sätt. Man ska aldrig gå till frisören och tro att man kommer hem med en nystylad fräsch frisyr, det blir snarare som fårull inkletat med daxwax.

Jag har sjävklart inte pluggat ens en gnutta av vad som var planerat under hela lovet och i morgon 8.30 drar skolan igång igen. Har i och för sig bara matte och slutar 9.45 så jag ska inte klaga. Efter lektionen ska jag läsa en bok till 11.30 när Louise slutar och då ska vi göra stadsbiblioteket osäkert! Jag ska nämligen skriva en uppsats på ca 15 - 20 sidor om varför det inte finns ett vaccin till HIV. Slutsats: Jag behöver låna böcker på biblioteket.

För övrigt: känns som att jag fortfarande befinner mig i en bakfylledimma. Behöver en spark i röven och en snöboll i ansiktet så att jag vaknar och inser att jag ska upp till skolan i morgon bitti. När vårterminen är slut i maj har jag äntligen min gymnasiekompetens och har kommit ett steg längre. Bara att köra tills man spyr på allt vad logaritmer och anteckningar heter.

Nu ska jag ta sista kisseturen med hundet. Heja heja


Another day in paradise

Idag skulle ha varit den stora pluggdagen men det var lite små hinder på vägen... Jag vaknade vid 11 av att Louise ville ta en promenad vid 12, jag hade tyvärr bara sovit 5 timmar då, så jag bad att få återkomma när jag hade vaknat. Gick upp vid 14 och tänkte sätta igång med nåt nyttigt, typ som att diska eller plugga. Det var alldeles för mysigt att dricka kaffe och spela GH så det sket sig. Men jag tog tag i mitt liv några timmar senare, blev en dusch och en promenad med Louise och Daimi (hennes hund). Efter hurtandet gick jag hem till Louise där hon och Jossan väntade. Vi kollade på film och snackade skit om allt mellan himmel och jord som vanligt, mys!

Måste börja vända rätt på sovtimmarna nu när jag är hemma, Louise och jag tar faktiskt en långpromenad nästan varje dag tillsammans och hon är ju uppe med tuppen!

Även om jag inte har pluggat så mycket som jag borde så kan jag skryta med att jag har skrivit lite i alla fall. Jag tänkte dela med mig av de livsnödvändiga kunskaper jag samlat på mig idag så att ni kan glänsa när ni spelar TP nån gång. Vilket jag och mina vänner gör typ jämt.

Östersjön är en 3 miljarder år gammal sänka i ett urberg
Eutrofiering betyder övergödning eller obalans
Om man matar en råtta med lutfisk i en vecka så får den njurskador

Heja heja


Tillbaka till verkligheten

Har haft en halvt om halvt stressig dag. Somnade lite för sent och var rätt död när klockan ringde 10.30 i morse, men det var bara att hoppa upp och börja packa. Slevade i mig lite  kräm och mjölk och två koppar kaffe; FIT FOR FIGHT!

Hade en del att uträtta innan jag skulle påbörja hemfärden, Milla råkade ha Daniels present i sin bil och när jag väl var på språng för att hämta den befann hon sig på MAX för att äta. Jag slänger in min lillebror i bilen, dunkar musik och stressar till MAX vid Behrn Arena och precis när jag svänger in på parkeringen inser jag att Milla är på MAX i Vivalla! Smidigt. Så Lillebror och jag drar dit och sen hoppade vi in i biltvätten på Statoil och rockade loss. Han hade med sin digitalkamera så vi har bildbevis på att det är dumt att skjuta raketer i biltvättar!

Efter det äventyret styrde jag bilen tillbaka till Kåvi för att släppa av en lycklig lillebror hemma, kramade om mamma och pappa och sen åkte jag till Lillån för att lämna tillbaka Lollos skor som hon så vänligt lånat ut. När jag kommer till kiosken i Lillån började min mage protestera mot allt festande, alla sömnlösa nätter och pizzan från igår, så jag satt på Lollos hemlighus en stund. Efter en cigg och lite skitsnack bar det av mot Göteborg.

Ungefär halvvägs hörde jag på radion att det hade inträffat en olycka och enligt mig hjärna hade jag åkt förbi platsen där olyckan var, men icke, fick en härligt överraskningskö och massa poliser, så det tog närmare 4 h att åka hem isället för 3.
När jag kom hem mötte Daniel mig för att bära in all packning, och när jag kom in i min lilla söta lägenhet som var fint julpyntad möts jag av en Nyårsfest som tog slut för ett och ett halvt dygn sedan. Asroligt att börja plocka ölburkar efter folk man inte ens har sett haha. Men det ser ut som att de har haft kul i alla fall !

Resten av kvällen då.... Tror det blir tv-kollande och allmänt uppladdande för att börja hårdplugga i morgon. Har en del sömn att ta igen. Äh, vem fan ljuger jag för, jag vill egentligen bara börja festa igen !

Btw så gjorde jag vuxenpoängstestet och jag är asgammal! 31.1 borde jag vara, pinsamt!

Första gången är alltid skönast!

Nu har jag dragit mitt strå till stacken och skaffat en blogg. Jag tror att Lollo är lyckligast över mitt beslut.

Har varit hemma i Örebro i ca 2 veckor nu och jag har ta mig fan inte haft så roligt på länge! Minst tre nya äventyr varje dag, som bland annat har resulterat i pulkaåkning utanför Statoil + diverse stulna skivor därifrån och en Fashionshow. Jag har även lyckats totalvurpa över en cykel så i morgon ska jag hem och visa upp mitt galet stora blåmärke för Göteborg.
BosseSnus, LolloGris och jag skulle en dag se på film hos Bo, men Lollo var så avtaggad och somnade till filmen så Bo och jag bytte ut Lollo mot en roligare filmkompis, nämligen Dannie, och vi tre har kollat på några Saw-filmer, kalas!

Lollo och jag hade även ett gig förra helgen, drog in rätt bra med stålar.

Igår var det banne mig Nyårsafton, och som resten av alla andra dagar har varit, så var det asroligt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som har gjort att allt har varit så sjukt kul, men jag längtar tillbaka till Örebro. Dannie, jag och Bo låg bakfulla i Dannies säng nästan hela dagen idag, och jag kläcker ur mig: Jag vill ligga här och vara bakfull för alltid! DET säger nästan allt. Så himla mysigt.

Nej, nu ska jag försöka trött ut mig så att jag kan komma upp i morgon och lämna tillbaka alla lånade kläder innan jag ska köra hem till Gbg.

Heja heja !


RSS 2.0