Alla sätt är bra!

Mamma: Per! Nu får du komma ut ur duschen!
Per: (sticker ut huvudet ur duschen) aj... jag har så ont i huvudet mamma... kan du hämta nåt åt mig?
Mamma: Aa, vad ska jag hämta då? Ipren?
Per: Neej, en kall prinskorv...


Hahaha, min lillebror gjorde precis min dag :D

Söndag

Degigaste söndagen på länge, har bara suttit framför datorn i princip. Men nu har jag duschat, gjort mig i ordning och ska strax åka ner till jobbet och räkna kassan som jag inte gjorde i fredags. Sen ska jag och Bosse på bio och se Snabba cash.

Imorgon är jag ledig om ingen på jobbet får för sig att vara sjuk. Tänkte att jag skulle försöka färga håret igen imorgon och se om det kan bli lite blondare. Om någon frivillig vill dra ut slingor genom en slinghätta är det bara att anmäla sig !

I fredags var jag, Bosse, Jc och Jocke hemma hos Jove och Stefan och vi spelade poker efter att grabbarna fått i sig ett par öl vilket resulterade i en hel del tröck och röck. Riktigt roligt var det för det spårade nästan ur. Jag spelade inte alls bra, fick ruter 5 och 6 och la mig, men det skulle jag inte ha gjort upptäckte jag väldigt snart... Det kan inte alltid gå som man vill!

Just det, imorgon ska jag ringa Öbo och fråga när jag kan gå på visning, har fått 3 erbjudanden till och jag hoppas verkligen att den i Oxhagen kan få bli min. Inflyttning 1 februari, så det blir väldigt snart i så fall.

Nu bär det av mot jobbet och sen bio!


Back on track!?

En liten fågel har viskat i mitt öra att jag borde blogga!

So here I am. Lördag. Jag har tvingat Britt att gå promenad med mig trots att hon hellre gör sina behov inomhus nu när det är (enligt henne) vidrigt, ohundligt kallt ute. För övrigt spöade jag (nästan) Bosse i NHL förut, han fick in ett turmål på straffarna och råkade vinna, men jag hade spelet i mina Xbox händer alla 3 perioder.

Elly lyckades få i mig ett par glas vin för mycket på nyårsafton, vilket kändes dagen efter. Det tog många timmar och många toalettbesök innan jag blev människa igen... Och ikväll vill hon vina igen! Fast hon har lovat att inte fylla på mitt glas idag, så jag kanske vågar vina ikväll.
Jag vet i alla fall när det är dags att sluta dricka, och det är när Elly säger: Ska vi ta ett glas till? Ett liiitet?

Nu ska jag fräscha till mig lite och sen förmodligen bege mig mot Elly och få i mig mer kaffe !

RSS 2.0