Sista fredagen

Sista fredagen for ever and ever på Göteborgs folkhögskola. Eller ja, man vet aldrig, kanske får för mig att gå här någon gång igen. Men det lär dröja i vilket fall.
Detta betyder kära vänner att jag är klar med min gymnasiekompetens. Nytt kapitel i livet!
Detta kan vara den sista helgen jag spenderar i Göteborg och samtidigt som jag längtar hem grymt mycket så känns det sorgligt.
På måndag ska jag och min klass + lärare åka till en ö som heter Rävholmen och vi kommer tillbaka till fastlandet på tisdag. På tisdag kväll är det avslutningsmiddag för alla som slutar på skolan och på onsdag är det avslutning. På onsdag kväll lär det bli festligheter på stan med förhoppningsvis så många som möjligt från skolan.
Jag kommer sakna alla så grymt mycket. Jag vill verkligen inte tappa kontakten med de som har stått mig närmast under de här två åren. Vi har gått igenom sjukt mycket tillsammans, både bra och dåliga saker, men ni har alltid funnits där. Det senaste halvåret har skolan verkligen varit min trygghet, fframför allt pga av vänner, men också pga lärarna + all annan personal. Det går inte att vara i skolan en hel dag utan att skratta !
Sjukt att man kan längta efter att få gå till skolan vissa dagar, det trodde jag inte att jag skulle göra.

Nu ska jag fika med min matteklass och sen förbereda mig för ett väldigt känslomässigt laddat avsked på onsdag.

Men jag vet ju vad som väntar hemma; familjen och  massa underbara idioter till vänner !


RSS 2.0