Torsdagen före Fredagen med stort F

Imorgon smäller det; första utgången med klassen. Bowling och sen drar vi vidare på äventyr, ska bli så roligt!

Idag har vi haft en temadag om Israel - Palestina konflikten, i och med vad som händer i Gaza just nu. Det var en man som höll ett riktigt bra föredrag om hans arbete på Västbanken. Jag känner mig lite klokare efter den här dagen. Det är sjukt det som händer, förstår inte hur man kan utsätta människor för det de får utstå i Gaza. Ingenting kommer in i Gaza, och ingen kommer ut därifrån. Förstår inte hur de tänker! Hur tror Israel att resten av världen kommer tänka efter detta? Människorna i Gaza har knappt mat, de badar i blod och Israel fortsätter bomba. Får hoppas att Obama sätter press på Israel nu, så att det blir ett slut på deras helvete. Det är så att jag har lust att åka till Israel och försöka prata vett med nån där. Hur svårt är det att förstå?
Det kanske är det man ska göra den närmsta framtiden; utbilda sig till sjuksköterska och göra en insats på en utsatt plats i världen.

Nu ska jag i alla fall läsa lite mer om HIV inför den stora uppsatsskrivningen. För imorgon är det fest !

Kommentarer
Postat av: Low

Värst vad klok du ska låta då Hanna den allsmäktige! hihi

2009-01-23 @ 12:18:54
URL: http://lougra.blogg.se/
Postat av: Halldin

Nu ska du inte tro på palestinsk propaganda =P

före 1967 fanns inget palestina. Gaza var egyptiskt, helt utan självständighetstankar.Hamas har som mål (står i partiets målbeskrivning) att 1. utrota israel 2. utropa en shariastat palestina.

2009-01-24 @ 03:19:26
URL: http://tankarettliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0