Köksvecka

Denna veckan har jag stått i köket på min skola och lagat mat till alla elever. Det har varit jätteroligt, jättestressigt, jättevarmt och jätteflamsigt! I natt sov jag väldigt dålig också, så det har varit extra kämpigt, men i morgon är allt som vanligt igen.

Dagens IQ-fiskmås går till Jossan för kommentaren: Vadå, som om vatten inte brinner!? Hahaha

I morgon ska jag första ha matte, sen möta  1 och 1/2 (den halva är Elly för hon kommer ju faktiskt från Gbg egentligen) Örebroare på centralen för lite äventyr!

Jag undrar om jag är värd en powernap... Ja, det är jag! Tjosan.

Kan det bli bättre?

 
Jag vaknde hyfsat utvilad imorse, hade redan igår bestämt att jag skulle åka och simma idag. Jag åt lite yoghurt, drack några koppar kaffe och spelade lite GH3. Packade sedan min väska med bikini, handduk och sånt och brummade iväg mot badhuset.
Färden gick bra, tills jag svänger förbi Scandinavium och ser en massa hästtransporter och jag insåg då att det är Göteborg Horse Show! Det innebär att det inte finns några parkeringsplatser över huvud taget. Jag vet inte hur många varv jag körde in och ut ur parkeringshus. Efter en timme (jag överdriver faktiskt inte) körde jag tillbaka till badhusets egna parkering och tänker: om jag inte får en parkering nu skiter jag i det. Att jag hade sånt tålamod att jag letade en timme fattar jag inte, men jag var så sugen på att simma. Jag ser en man som möjligtvis är på väg till sin bil så jag hissar ner fönstret och frågar om han ska åka och det skulle han! Yes, äntligen lite tur!
Jag parkerar, går in och kastar på mig bikinin och simmar 1 km. Sen kände jag att jag behövde lite energi så jag gick upp och köpte lite juice. Efter ett par minuters vila hoppade jag i bassängen igen och brände mina muskler ytterligare 1km. Kände mig väldigt nöjd med mig själv efteråt. Satte mig i bastun en stund, duschade länge och bara njöt. När jag väl fått på mig kläder och smörjt in mig och kladdat dit lite maskara på fransarna var det dags för hemgång. Kände mig pigg och fräsch och taggad för lite pluggande + en promenad med Britt.

Men så roligt skulle jag tydligen inte få ha det! Min kropp tyckte att det var dumt att simma så långt på bara lite yoghurt och kaffe och juice och belönade mig med ett migränanfall. Så på vägen hem såg jag farligt lite då min migrän först yttrar sig i synbortfall och flimmer. Yaaay vad kul att resten av dagen är förstörd.... Tryckte i mig 2 värktabletter och lite mer yoghurt för att försöka lindra den sjuka huvudvärken och la mig i sängen för att däcka. Jag sov från och till i en och en halv timme ungefär, och här sitter jag nu. Galet rolig lördag :D

Vardagen har återvänt

Imorse ringde klockan 06.45 och jag vaknade väldigt motvilligt, även fast att en viss rapport hade ramlat ner i min mobil i form av ett sms och det gav mig ett brett leende på läpparna, jag var omätbart trött och ställde om den till 07.00. 
Vaknade igen, kände ännu mer motvillighet så jag ställde klockan på 07.20.
Vaknade en gång till och ställde klockan på 07.30.
07.35 stapplade jag upp, gav Britt mat, bytte hennes vatten och stapplade vidare mot badkaret. Satt i badkaret och huttrade, trots jättevarmt vatten, tills klockan var ca 07:50 (och för er som undrar så tvättade jag mig också, satt inte bara).
Drog på mig lite kläder och gick ut med Britt, hon vägrade bajsa och jag var jättestressad så jag tänkte att hon får väl skita inne då i värsta fall och börjar gå hemåt igen. Jag tror att hon knep igen, hon kanske har listat ut att man går hem fortare om man bajsar. Hon ångrade sig på vägen hem i alla fall och självklart bajsar hon på Svenska kyrkans gräsmatta...

Jag ångrade mitt klädval när jag kom in och såg mig själv i spegeln, när jag äntligen kom utanför dörren var klockan 08.17 så jag skickade ett förlåt-för-att-jag-är-sen-sms till Louise och brände iväg med bilen. Plockade upp Louise, åkte lite för fort till skolan. Kände att min kropp skulle strejka om jag inte fick i mig nåt att äta och lite kaffe, så jag sprang inte i panik till lektionen utan satte mig 5 min i caféet och fyllde min mage med lite energi.Lite gladare och piggare går jag mot lektionen och säger vänligt men bestämt till Lennart att jag inte vill ha 4 timmars frånvaro utan bara 1 för att jag kom försent varpå han deklarerar att jag inte kommer få nån frånvaro alls för vi har fritt arbete. DÅ kände jag hur modet sjönk och min kropp skrek: Du hade kunnat sova ut!

Men det blev en del gjort i alla fall, Jenny och jag ska skriva om Frimurar orden och vi kom en liten bit på väg.

Efter skolan åkte jag hem, tvättade ett par maskiner. Har promenerat med Britt, suttit framför datorn. Ätit pizza. Nu är jag jääättetörstig. Snart är det en ny dag också. Men imorgon börjar jag 10.10! Kan ställa om klockan ännu fler ggr. Kalas!

Sportlov

Jag har sportlovat i Örebro, äventyr varje dag, hela nätterna och mer därtill!
Började lovet med en galet rolig kryssning! Det är obligatorisk upprepning av den inom kort, förhoppningsvis en kryssning i mars, en i april och (kors i taket) en i maj.
Man blandar ihop dagarna så förbannat när man är vaken på lustiga tider och göra massa bus hela tiden, så jag vet knappt när jag har gjort vad.
En sak är säker i alla fall, jag har inte haft så kul i en pulkabacke på väldigt många år!
Vi firade Jove i fredags, det blev breakdanceuppvisning och cheesecake - underbart! Det har blivit en hel del spelande och filmtittande hemma hos Jove och Stefan under veckan.

Jag har definitivt inte haft brist på roligheter, men jättemycket brist på disciplin och pluggande. Ligger efter och det känns ju sådär. Nu ska jag därför isolera mig från omvärlden (dvs alla nötter till vänner jag har som är för roliga för att jag ska ta mitt ansvar som student). Jag får nog låta bli att åka till Örebro tills det blir påsklov, men känner jag mig själv rätt kommer jag ha abstinensbesvär redan på fredag och vilja åka igen så vi får se hur det går. I värsta fall får jag handklova fast mig själv i skolan framför böckerna och svälja nyckeln, då kan jag ju inte komma därifrån förrän den har passerat hela tarmsystemet.

Fick just reda på att det inte finns en endaste liten matbit i mitt hem, vad skönt att slippa äta frukost i morgon bitti. Får bli ett mackbesök med Louise som vanligt.

Nu börjar mitt nya ansvarsfulla liv (yeah right). Natti natti.

Maginfluensa

Ungefär så. Igår eftermiddag insjuknade jag hastigt och spenderade resten av kvällen på toaletten med en hink i knät. Jag tror inte att jag behöver förklara närmare. Jag tyckte nog synd om mig själv som det var, men livet tar alltid nya vändningar, så medan jag sitter där på toaletten med hinken i famnen så blir det strömavbrott! Grattis Hanna!

Jag har inte spytt sen kl 3 i natt så det är skönt, har lyckats äta lite också. Det är väldigt tråkigt att behöva bli sjuk just nu, hoppas verkligen att jag är fit for fight på söndag, får då bär det av på kryssning med Gänget! Som Milla så väl uttryckte det: "Du ska alltid tajma in dina sjukdomar så jävla olämpligt Hanna!"

Nu ska jag lägga mig en sväng på kudden.


RSS 2.0