Söndag

Degigaste söndagen på länge, har bara suttit framför datorn i princip. Men nu har jag duschat, gjort mig i ordning och ska strax åka ner till jobbet och räkna kassan som jag inte gjorde i fredags. Sen ska jag och Bosse på bio och se Snabba cash.

Imorgon är jag ledig om ingen på jobbet får för sig att vara sjuk. Tänkte att jag skulle försöka färga håret igen imorgon och se om det kan bli lite blondare. Om någon frivillig vill dra ut slingor genom en slinghätta är det bara att anmäla sig !

I fredags var jag, Bosse, Jc och Jocke hemma hos Jove och Stefan och vi spelade poker efter att grabbarna fått i sig ett par öl vilket resulterade i en hel del tröck och röck. Riktigt roligt var det för det spårade nästan ur. Jag spelade inte alls bra, fick ruter 5 och 6 och la mig, men det skulle jag inte ha gjort upptäckte jag väldigt snart... Det kan inte alltid gå som man vill!

Just det, imorgon ska jag ringa Öbo och fråga när jag kan gå på visning, har fått 3 erbjudanden till och jag hoppas verkligen att den i Oxhagen kan få bli min. Inflyttning 1 februari, så det blir väldigt snart i så fall.

Nu bär det av mot jobbet och sen bio!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0